Луцьки тролейбуси вийшли на маршрути у Кременчузі
Волинь

Луцьки тролейбуси вийшли на маршрути у Кременчузі

19 травня 2018, 16:25
0
0
Сподобалось?
0

Перші  5 сучасних тролейбусів «Богдан» із 40-ка вийшли на маршрути в Кременцузі. Про це повідомили в прес-службі АТ «АК Богдан Моторс». 

Нові моделі надвеликого класу вміщають до 184 пасажирів кожен. Вони споживають майже на 40% менше електроенергії, ніж старі тролейбуси, які раніше курсували містом. 

Тролейбуси мають запас автономного ходу, завдяки якому можуть продовжувати рух без під’єднання до контактної мережі зі швидкістю 15 км/год протягом 1 км. Вони оснащені звуковим супроводом, відкидними сидіннями, Wi-Fi-зв’язком, GPS-навігаторами та відеореєстраторами. Машини також мають систему відеоспостереження, яка дозволяє водію контролювати все, що відбувається всередині салону та стежити за посадкою пасажирів.

Під час проектування моделей розробники також врахували потреби людей з інвалідністю. Тому тролейбуси мають низьку підлогу, пандуси та майданчики для візків і кнопки для подачі сигналу водію. Нова техніка була придбана міськрадою Кременчука у рамках проекту оновлення муніципального транспорту, який фінансує Європейський банк реконструкції та розвитку.

Корпорація «Богдан» активно підтримує ініціативу міських рад у їхньому прагненні забезпечити мешканців новими тролейбусами та електробусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та екологічності. Низка українських міст вже почала реформу громадського транспорту і повний перехід від маршруток до великих тролейбусів і автобусів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися