Луцький прикордонний загін шукає контрактників
Волинь

Луцький прикордонний загін шукає контрактників

16 січня 2015, 18:25
0
0
Сподобалось?
0

Луцький прикордонний загін проводить набір контрактників на посади солдатів і сержантів за контрактом. Ті, хто виявить бажання служити у Державній прикордонній службі України мають відповідати вимогам до військовослужбовців. Тож на службу запрошують військовозобов¢язаних запасу рядового, сержантського і старшинського складу, віком до 40 років, які відслужили строкову військову службу, солдатів і матросів, сержантів і старшин, які прослужили на строковій службі не менше шести місяців, громадян призовного віку, які не проходили строкову службу і мають вищу, середньо-технічну або середню освіту, військовозобов'язаних та жінок, які не мають військових звань офіцерського складу, прапорщиків і мічманів, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою віком від 18 до  40.

Окрім того кандидати на військову службу за контрактом повинні мати гарний загальноосвітній розвиток та позитивно характеризуватися за місцем служби, роботи та проживання, а також бути придатними до військової служби за контрактом і повністю відповідати передбаченим таблицею додаткових вимог до стану здоров¢я для служби в ДПС України, мати хороший фізичний розвиток і бути готовими здати заліки з фізичної підготовки.

За довідками звертатися за адресою: м. Луцьк вул. Стрілецька 6 тел.(03322)4-20-28 ; 097-008-15-28 (старший офіцер з добору Окремого регіонального центру комплектування).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися