Луцький «Ровесник» розпочав відпочинковий сезон
Волинь

Луцький «Ровесник» розпочав відпочинковий сезон

9 червня 2018, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

У приміському дитячому таборі «Ровесник» розпочинається літній відпочинковий сезон. Сьогодні (9 червня)відбулося офіційне відкриття. Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Протягом чотирьох змін тут планують оздоровити 800 дітей. Окрім забав, персонал підготував для школярів навчально-розважальну програму.

Традиційно, перша зміна — це літня школа «Ерудит». Учасниками її є обдаровані діти, які стали призерами олімпіад, конкурсів, змагань, продемонстрували значні здобутки під час навчального процесу.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко зауважила, що  цього року тут,  нарешті, збудували сучасну санітарно-гігієнічну кімнату. Також  замінили шатровий дах у одному з будиночків. Вартість робіт - 400 тис. грн.

Варто зауважити, що у 2018 році на функціонування пришкільних таборів виділили близько 4 млн грн, з яких 3 млн 600 тис. призначили для табору «Ровесник», а  млн 200 тис. грн — на потреби інших пришкільних таборів. Також виділили 250 тис. грн на оздоровлення дітей учасників АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися