Любешівська ОТГ отримала найбільше на Волині  інфраструктурної субвенції
Волинь

Любешівська ОТГ отримала найбільше на Волині інфраструктурної субвенції

19 грудня 2018, 18:48
0
0
Сподобалось?
0

Вже рік, як утворилася одна з найбільших об’єднаних територіальних громад не лише області, а в Україні – Любешівська ОТГ. Зокрема, вона об’єднала 37 населених пунктів, де проживає майже 30 тис. чоловік. Зважаючи на значну чисельність сільського населення, тергромада отримала найбільше в області коштів інфраструктурної субвенції – 12,6 млн грн. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За кошти інфраструктурної субвенції у 2018 році в Любешівській ОТГ реалізують дев’ять проектів, з яких сім – це придбання спецтехніки для зміцнення матеріально-технічної бази місцевого комунального підприємства. Наразі вже куплено сміттєвоз із відвалом для збору та транспортування твердих побутових відходів, автогрейдер для обслуговування та утримання доріг та вулиць комунальної власності, фронтальний автонавантажувач і самоскид МАЗ з причепом, а також автовишка для комунальних потреб Любешівської селищної ради об’єднаної територіальної громади. Загалом на купівлю спецтехніки спрямували більше 12 млн грн.

Решту коштів виділили на реалізацію ще двох проектів – це реконструкція мереж вуличного освітлення на двох вулицях в с. Витуле. Роботи вже завершені, нині очікують відповідних документів з ДАБІ.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися