Люстрація у дії: Михайло Руденко, з яким конфліктував «Правий сектор» Волині, більше не працює у міліції
Волинь

Люстрація у дії: Михайло Руденко, з яким конфліктував «Правий сектор» Волині, більше не працює у міліції

31 жовтня 2014, 13:18
1
3
Сподобалось?
3

Двоє високопоставлених міліціонерів, які працювали в УМВС України у Волинській області у часи Євромайдану, звільнені з лав правоохоронних органів відповідно до положень закону про очищення влади.

Так у реєстрі «люстрованих», який міститься на сайті Міністерства юстиції України, з'явилося прізвище екс-першого заступника УМВС України у Волинській області Михайла Руденка. Його звільнено наказом МВС від 27 жовтня. Останнім місцем його роби у системі МВС була посада начальника слідчого управління УМВС України у Житомирській області. У часи Євромайдану Михайло Руденко ініціював відкриття кримінальних проваджень проти волинських активістів. Після перемоги революції до кабінету Руденка неодноразово приходили представники «Правого сектору» Волині та «Автомайдану», вимагаючи піти у відставку. Також була розгорнута певна інформаційна кампанія. На руці міліціонера активісти помітили дорого вартісний годинник, у мережі публікували фото його елітного «Мерседеса».

Також наказом МВС від 27 жовтня у рамках люстраційного закону звільнено й заступника начальника УМВС України у Волинській області Володимира Поліщука, який курував блок громадської безпеки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Colonel
    Colonel

    Ну а Рому Крохмаля, якого Романюк пригрів на посаді нач. відділу по боротьбі з корупцією....? Того взагалі судити потрібно!

    31 жовтня 2014, 14:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися