Максим Киричук  уже не прокурор Волинської області
Волинь

Максим Киричук уже не прокурор Волинської області

20 липня 2018, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні , 20 липня 2018 року, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Київської області нового керівника- державного радника юстиції 3 класу Максима Киричука, який очолював до цього прокуратуру Волинської області, -повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Також Юрій Луценко своїм наказом призначив державного радника юстиції 3 класу Дмитра Чібісова, який був керівником прокуратури Київської області, на посаду прокурора Полтавської області.
Юрій Луценко відзначив позитивні результати роботи обох очільників обласних прокуратур на попередніх посадах. Він звернув увагу на одну із ключових проблем  - грабежі, і навіть розбої, а також, на його думку, викликає занепокоєння ситуація із реєстрацією таких злочинів.

«Тому перше доручення розібратися з цим напрямком роботи», - звернувся Юрій Луценко до новопризначеного прокурора Київської області Максима Киричука.

Також Генеральний прокурор акцентував увагу на важливості результатів роботи у сфері боротьби із кримінальною корупцією, що, в першу чергу, має проявлятися у вироках суду, відзначивши, що в цьому напрямку одні з найкращих результатів продемонстровані у Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися