Маневицькій селищній ОТГ бути
Волинь

Маневицькій селищній ОТГ бути

8 березня 2018, 17:18
0
0
Сподобалось?
0

Є надія, що у 2019 рік Маневицька ОТГ увійде як одна з потужних об’єднаних громад Волині. Про це йшлося  під час робочої зустрічі представників Офісу реформ регіонального відділення Асоціації міст України з депутатами та посадовцями місцевого самоврядування,-інформує прес-служба Офісу.

«У жодному з районів області децентралізація не проходить із такими потугами.Хоча чимало проблем було із формуванням Прилісненської та Колківської ОТГ», - вважає консультант з юридичних питань Офісу Валентин Малиновський.

«Маневицька селищна ОТГ зароблятиме стільки грошей, що вистачатиме на життя і, за прогнозними розрахунками, реверсної дотації не буде, тобто віддавати державі нічого не доведеться», – зауважив консультант з фінансових питань Василь Гром.

Він також наголосив, що у цій громаді є три серйозні чинники бути спроможною: добра тенденція до створення доданої вартості, достатня кількість населення, на яке рахують міжбюджетні трансфери і дві потужні школи з високою наповненістю класів та три дитсадки.

Небайдужі маневиччани та представники сусідніх сільрад, вирішили цього року таки відсвяткувати створення Маневицької селищної ОТГ.

У Маневицькій селищній раді вирішили вже на найближчій сесії запропонувати депутатам проголосувати за членство в Асоціації міст України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися