Марія Хурсенко  в команді Сергія Бабкіна на «Голосі України»
Волинь

Марія Хурсенко в команді Сергія Бабкіна на «Голосі України»

5 березня 2018, 07:45
0
0
Сподобалось?
0

 

Дочка відомого луцького композитора та співака В'ячеслава Хурсенка Марія Хурсенко взяла участь у пісенному шоу "Голос країни-8" на телеканалі "1+1",- пише «Волинь 24.»

Дівчина виконала пісню батька під назвою "На острові чекання". За словами Марії, вона прийшла на відбір конурсу для того, щоб продовжити шлях батька та подарувати його композиціям нове життя. Після «сліпого прослуховування» до учасниці повернулося три тренери: Джамала, Потап та Сергій Бабкін. Марія Хурсенко зазначила, що батько не хотів, щоб вона продовжувала його шлях. "Він, напевно, знав, наскільки це важко і оберігав мене від цього. Коли тата вже не стало, я відчула, що хочу спробувати і почала співати". Дівчина вибрала собі тренером Сергія Бабкіна. Співак зазначив, що виконував пісню її батька, тому матиме за честь працювати з його донькою.
"Мені подобається, як вона себе тримає, в ній щось є таке цілісне. Сергію, ми вітаємо тебе, це було і красиво, і логічно, і тематичено, і душевно, і правильно. Це такий сезон, діти геніальних людей приходять до нас", - зазначив Потап.

До слова: В'ячеслав Хурсенко - відомий український композитор та співак. Він написав такі відомі пісні: "Соколята", "Панує ніч", "Dіра.Надія. Любов", "Я тебе розлюбив" та інші. До Луцька він переїхав в юності, тут закінчив музичну школу та училище. За фахом чоловік - фельдшер-акушер. Відомим як співак В'ячеслав Хурсенко став завдяки участі в фестивалі "Оберіг". Згодом його пісні неодноразово звучали у відомих фільмах та на українських фестивалях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися