Маршрут
Волинь

Маршрут "IV Rajd Wołyński" пролягатиме через Ковель

4 липня 2018, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

 Маршрут міжнародного автомобільно-мотоциклетного пробігу "IV Rajd Wołyński" пролягатиме через Ковель. Українці та поляки разом подолають близько 1600 км дорогами Польщі та України, - про це пише Про Ковель з посиланням на  Kovel.tv

06-11 липня 2018 р. громадська організація "Волинський Клуб Автомобільний" проводить міжнародний автомобільно-мотоциклетний пробіг "IV Rajd Wołyński". Шлях пролягатиме населеними пунктами Люблінського воєводства, Волинської, Рівненської, Житомирської, Вінницької, Хмельницької, Тернопільської та Львівської областей.

 Як повідомили організатори, маршрут пролягатиме через Ковель, проте зупинятися учасники пробігу в місті не будуть. Побачити мотоколону можна буде на автошляху міжнародного значення Київ-Ковель-Ягодин (Варшавська траса) 6 липня близько 18.00.

У заході візьмуть участь понад 200 осіб. Кількість автомобільно-мотоциклетної техніки – більше 50 одиниць. Учасники проїдуться основними туристичними місцями історичної Волині, Брацлавщини, Поділля та ін.

 Мета пробігу: висвітлення історичних подій, пов'язаних з проведенням рейдів, пробігів, фестивалів на території України та Польщі. Залучення молоді до занять технічними видами спорту, туризму, пропаганда здорового способу життя, безпека на дорогах загального користування та дотримання ПДР.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися