Мережі McDonalds в Луцьку не буде
Волинь

Мережі McDonalds в Луцьку не буде

26 лютого 2018, 22:18
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку інвестори хотіли відкрити ресторан швидкого харчування McDonalds. Однак вони зацікавилися земельною ділянкою, що знаходиться на розі проспекту Грушевського і вулиці Стрілецької. Проте вже сьогодні мерія хоче на тому ж місці зробити Сквер авіаторів, - повідомляє колишній заступник міського голови Тарас Яковлев на сторінці у Facebook. 

"Як заступник Миколи Романюка я входив у групу, що вела перемовини з інвесторами, які на цьому місці планували відкрити ресторан всесвітньо відомої мережі. МакДональдс погодився ЛИШЕ на це місце, оскільки жодна інша земельна ділянка їх не зацікавила. Ми розглядали, МакДональдс, як системного інвестора, який приходить всерйоз і надовго. А це і нові робочі місця, в першу з чергу для молоді, і нормальні надходження до міського бюджету.

І ми вирішили що ця земля має йти на аукціон, на чесний продаж, щоб земельна ділянка була продана прозоро, а місто отримало від цього хороший дохід. При продажу земельної ділянки з аукціону її орієнтовна вартість склала б мінімум 800 грн за кв.м., а в цілому не менше 1 120 000 грн. за всю ділянку. А аукціон може збільшити її вартість. Але найбільш дивно виглядає те, що тимчасова влада, яка намагається йти на вибори, навіть не намагається вести земельні справи прозоро. Вона вміє розбазарювати землю через мутні схеми, як у випадку з землею на Глушець для помічника Андрія Козюри http://www.volynpost.com/…/1168-deshevo-i-z-prybutkom-iak-d…, чи земель колишнього зеленого господарства для родичів Петрочука та Були під будівництво багатоповерхівок http://www.volynpost.com/…/1168-deshevo-i-z-prybutkom-iak-d…


П.С. Для того щоб оновити пам’ять тимчасової влади міста та їхніх партнерів депутатів перебіжчиків раджу передивитись сюжет з новин їхнього ж «Аверсу» від 11 листопада минулого року, де голова земельної комісії Євген Ткачук, говорить авіаторам, що відмінити рішення про виставлення землі на аукціон сама міська рада не може. https://www.youtube.com/watch?v=g-ker8zkSyA&app=desktop", - йдеться у дописі Яковлева.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися