Мешканці Голобської ОТГ зможуть користуватись  послугами «виїзного адміністратора»
Волинь

Мешканці Голобської ОТГ зможуть користуватись послугами «виїзного адміністратора»

7 травня 2018, 10:14
0
-1
Сподобалось?
-1

Учора, 6 травня 2018 року, під час святкування Дня селища Голоби голова облдержадміністрації Олександр Савченко вручив голові Голобської ОТГ Сергію Гарбаруку «цифрову» валізу для надання адміністративних послуг за моделлю «виїзного адміністратора». Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

- Ми вирішували – 4 мобільних ЦНАПи – кому їх передати… Ми не могли відмовити цій ОТГ у праві отримати також ЦНАП – вони його заслуговують. Перші, хто показав об’єднання, мають першими відчути, наскільки воно ефективне, - відзначив Олександр Савченко.

До слова, надання адміністративних послуг за моделлю «виїзного адміністратора» є особливим варіантом організації надання послуг, коли адміністратор ЦНАПу обслуговує окремих громадян за місцем проживання чи перебування (лікування тощо). У першу чергу, це забезпечення надання якісного сервісу громадянам похилого віку та з особливими потребами, мешканцям віддалених районів та тим, хто потребує обслуговування без відвідування центрів надання адмінпослуг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися