Міжнародна конференція молодих учених і студентів у Луцьку
Волинь

Міжнародна конференція молодих учених і студентів у Луцьку

25 березня 2018, 17:20
0
0
Сподобалось?
0

На базі факультету бізнесу Луцького національного технічного університету стартувала II Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Якість та безпечність товарів», -повідомляє прес-служба ЛНТУ.

Основними напрямками роботи конференції є дослідження якості товарів, актуальні проблеми безпечності товарів, проблеми технічного регулювання в Україні та світі, інфраструктурний розвиток торгівлі, сучасні харчові технології, інноваційні технології виробництва та тенденції асортименту товарів, митне регулювання експортно-імпортних операцій з товарами. У рамках кожної тематичної секції представники університетів із різних куточків України, а також ВИШів Молдови й Литви мали нагоду виступити із доповідями.

Із власними промовами виступили студенти Луцького НТУ. Зокрема, у їхніх дослідженнях йшлося про види винних пробок та їх вплив на якість, оцінки якості торговельного обладнання, нітратів у продуктах харчування. Виступили студенти й з темами «Особливості сушіння слив» та «Контроль якості сухофруктів».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися