Міжнародні перспективи для студентів луцького вишу
Волинь

Міжнародні перспективи для студентів луцького вишу

16 березня 2018, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Студенти Луцького національного технічного університету будуть проходити практику у Гданську(Республіка Польща),- повідомляє прес-служба вишу.

Сьогодні, 16 березня, ректор ЛНТУ Петро Савчук уклав  угоду про проходження практики для студентів вишу з генеральним директором фірми «Color Graf» (друкарня, - ред.)Робертом Допєральським. Підприємство розташоване у місті Гданськ Республіки Польща.

Зараз в друкарні працюють два випускники Луцького НТУ:Дмитро Демчук та Юрій Качан. Пан Роберт наголошує, що чоловіки дуже працелюбні та справжні професіонали своєї справи. Саме тому виникла ідея запровадження на підприємстві проекту «Україна», який передбачає проходження студентської практики та імовірного працевлаштування згодом.

Гендиректор «Color Graf» під час зустрічі з ректором розповів, що його підприємство засноване у 1996 році, налічує 120 працівників, серед яких 30% українців. Додамо, друкарня повністю забезпечена новітнім обладнанням.

Помічник директора «Color Graf»Тетяна Семисюкнаголосила, що,пропонуючи студентам вишу місячну практику у друкарні, вони повністю забезпечують українську молодь доїздом до міста, житлом та витратами на харчування (від 1000 до 2000 польських злотих).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися