Молодих і амбітних волинян запрошують на  Держприкордонслужбу
Волинь

Молодих і амбітних волинян запрошують на Держприкордонслужбу

14 травня 2018, 12:45
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 14-го травня, розпочався черговий набір молодих, амбітних та вмотивованих людей, що бажають стати новим обличчям Держави на кордоні, -повідомляє сайт прикордонного відомства.

Цього разу в рамках реформування прикордонних підрозділів за проектом “Нове обличчя кордону” відбір проводиться в Одесі (підрозділ “Одеса-авіа”) та у Волинській області (підрозділ “Римачі”). Загалом в ці підрозділи буде відібрано майже 200 осіб, з кандидатів, які подадуть заявки на конкурс.

Конкурс проводиться як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Для об’єктивності та прозорості проект проходить за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції, експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Сучасні відділи прикордонної служби з професійним, креативним, принциповим персоналом, який матиме високий рівень довіри у населення – ось головна ідея “Нового обличчя кордону”.

Вже понад 900 прикордонників пройшли фахову підготовку в рамках проекту до підрозділів в аеропортах “Бориспіль”, “Київ”, “Гостомель” та пункту пропуску “Краковець”, що на кордоні з Польщею.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися