Митники в  «Устилузі» вилучили автомобіль через фіктивне доручення
Волинь

Митники в «Устилузі» вилучили автомобіль через фіктивне доручення

9 серпня 2018, 16:38
0
0
Сподобалось?
0

У пункті пропуску  «Устилуг»  мешканець Житомира, в’їжджаючи в Україну  автомобілем «PEUGEOT 206» польської реєстрації, подав  необхідні для митного оформлення документи. Серед інших – нотаріально посвідчене доручення на право користування від нотаріуса Канцелярії нотаріальної міста Вроцлав, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Офіційна відповідь на запит волинських митників з польського боку засвідчила: такого нотаріального доручення не підписувалось і не посвідчувалось, а підпис, розміщений на відтиску іменної печатки пані нотаріуса, їй не належить.

За подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення транспортних засобів документів, отриманих незаконним шляхом, «PEUGEOT 206»  як предмет правопорушення (вартістю по курсу НБУ понад 153 тисячі гривень), вилучений на склад митниці.

Громадянина за скоєне очікує штраф у розмірі 100 відсотків вартості автомобіля та його конфіскація. Справа передана до суду.

За 7 місяців 2018 року посадові особи Волинської митниці ДФС на підставі протоколів про подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення транспортних засобів документів, отриманих незаконним шляхом  вилучили у громадян 28 автомобілів загальною вартістю понад 3 млн грн..


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися