На Камінь-Каширщині – затримання за крадіжку готової лісопродукції
Волинь

На Камінь-Каширщині – затримання за крадіжку готової лісопродукції

19 червня 2018, 15:45
0
0
Сподобалось?
0

Виявили крадіжку пиловника хвойного працівники державної лісової охорони та групи оперативного реагування ДП «Камінь-Каширське ЛГ» днями під час патрулювання. Факт зафіксовано у 9 кв. Видертського лісництва цього державного підприємства. За слідами протекторів шин вдалося встановити напрямок руху навантаженого деревиною трактора. Зважаючи на те, що пиловник уже був на приватному обійсті села Вільшани цього району,  про факт повідомили у поліцію. Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Лісівники всю недільну ніч чергували на місці, щоб господар не вивіз деревину зі свого двору.

відтак, вчора вранці крадений пиловник було вилучено. Нині триває вилучення транспортного засобу та знарядь, якими було скоєно злочин.

Варто зазначити, що цей чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за скоєння самовільної рубки, чим тоді завдав шкоди на суму 75 тис. грн.

Проте цей «невдалий досвід» не навчив його заробляти чесно. А крадіжка готової продукції, на чому попався тепер, тягне за собою кримінальну відповідальність. Повторне притягнення за такі злочини також посилить міру покарання.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися