На Львівщині шукають водія, який збив військового з Волині
Волинь

На Львівщині шукають водія, який збив військового з Волині

6 лютого 2018, 09:17
1
0
Сподобалось?
0

Ще 23 січня о 21:50 на вулиці Івана Богуна у місті Броди на Львівщині сталася аварія, в якій постраждав 39-річний військовий з Волині. Його збив автомобіль «Scoda Octavia». Водій покинув машину і з місця пригоди втік. Потерпілий у критичному стані опинився у військовому госпіталі Львова, а поліція взялася встановлювати особу винуватця.

Як стало відомо ZAXID.NET на місці події очевидці бачили начальника Бродівського районного відділення ДСНС Романа Зварича у нетверезому стані. Згідно з декларацією Романа Зварича за 2017 рік, він дійсно має авто Scoda Octavia 2008 року випуску. Роман Зварич у розмові із ZAXID.NET підтвердив, що ДТП сталася за участі його автомобіля, але він заперечує, що був у той вечір за кермом.

Як стверджують у поліції, водія на місці аварії не було, слідство досі встановлює, хто саме перебував за кермом. Натомість, за інформацією ZAXID.NET, наступного дня після аварії у поліцію звернувся батько Романа Зварича і заявив, що він був за кермом під час аварії. Відомо також, що сам Роман Зварич як власник автомобіля відмовився співпрацювати зі слідством і надавати будь-які покази.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Береже карьеру сина!

    6 лютого 2018, 09:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися