На рік обмежено волю медпрацівникові Цуманської колонії за смерть в’язня
Волинь

На рік обмежено волю медпрацівникові Цуманської колонії за смерть в’язня

27 квітня 2018, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Ківерцівський  районний суд виніс вирок-  рік обмеження волі-працівникові  Державної установи «Цуманська виправна колонія №84», через неналежне виконання яким професійних обов’язків настала смерть в’язня, -повідомляє прокуратура області.
Як повідомлялося раніше, прокуратурою Волинської області у січні 2017 року було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом неналежного виконання медичними працівниками пункту охорони здоров'я Цуманської виправної колонії № 84 своїх професійних обов’язків, що спричинило важкі наслідки для хворого (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 140 Кримінального кодексу України).
Проведеною прокуратурою області перевіркою в колонії встановлено, що з 27 грудня 2016 до 05 січня 2017 року працівники установи, встановивши неправильний діагноз, надавали неналежну медичну допомогу засудженому.
У подальшому чоловік був етапований на термінову госпіталізацію до міжобласної багатопрофільної лікарні для засуджених при Львівській установі виконання покарань № 19, де 13 січня 2017 року помер.
Згідно з вироком суду, визнаний винним у вчиненні злочину медик відбуватиме покарання у вигдяді  року обмеження волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися