На Світязі пройшов фестиваль спорту
Волинь

На Світязі пройшов фестиваль спорту

16 липня 2018, 18:12
0
0
Сподобалось?
0

З 12 по 15 липня 2018 року, на озері Світязь завершився заключний етап табору «Літо -2018». Про це інформує КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Хоча й погода цьогоріч капризувала, рясно поливаючи дощем, та це не стало на заваді для активного проведення дозвілля учасників табору. Діти з нетерпінням чекали цієї подорожі, адже для них цікаве і саме проживання в наметовому містечку на галявині пансіонату «Шацькі озера», і змога ще декілька днів відпочити на свіжому повітрі в колі товаришів, з якими здружились в таборі.

Кожен ранок для учасників табору розпочинався виконанням ранкової гімнастики. Впродовж дня, під пильним наглядом працівників центру, дітлахи купались, навчались плавати, брали участь у Фестивалі спорту, змагались в перетягуванні линви та різноманітних іграх, розвагах.

Програма Фестивалю спорту включала змагання з міні-футболу, пляжного волейболу, спортивні конкурси. Та найбільш очікуваним був традиційний фізкультурно-оздоровчий захід «Свято Нептуна».

З самого ранку всі учасники свята активно готувались до конкурсу костюмів мешканців підводного царства. В цих костюмах вони разом з володарем всіх морів і океанів Нептуном завітали на бал. Русалки, водяні та чортенята водили хороводи, танцювали, брали участь в іграх, відгадували загадки.

По завершенні культурної частини програми відбулись змагання «Веселі старти» на воді. Під шум води, сміх та підбадьорливі вигуки вболівальників учасники змагань з завзяттям виконували естафети: «Аврал», «Сороканіжки», «Перенеси кульку», «Баскетбол», «Крейсерські перегони». Кожна з команд старалась прийти до фінішу першою.

   

    

  

    


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися