На Світязі визначилися переможці з гри в бочча
Волинь

На Світязі визначилися переможці з гри в бочча

1 вересня 2018, 16:35
0
0
Сподобалось?
0

Три дні тривали  змагання за Кубок Світязя з гри  бочча серед осіб з ураженням опорно-рухового аппарату. Завершилися вони врученням відзнак та медалів за зайняті місця в різних групах. Про це інформує прес-служба Шацької райради.

Команду-переможця визначили послідовно за найбільшою кількістю здобутих перших, других, третіх, четвертих і так далі місць. Отже, третє місце здобула команда Ковельського району, друге завоювали ратнівчани, а Кубок Світязя з гри в бочча забрала комада міста Ковель.

Подякували  тим, хто долучився до організації змагань. Зокрема, дякували релігійній місії «Карітас-Спес», яка надала центр відпочинку в с.Пульмо для проживання учасників. Це – єдина база відпочинку в Шацькому районі, яка має всі умови для життя людей з обмеженим фізичними властивостями. Це стосується не лише пандусів, а й кімнат особистої гігієни та спалень. Належне віддати Володимиру Кравчуку, голові громадсьеої організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», який взяв на себе всі турботи, пов`язані з організацією змагань. З харчуванням допомагали підприємці Олена Лікіних, Василь Печук та Михайло Поліщук.
“Сподіваємося, що цьогорічні змагання дадуть старт щорічному проведенню таких спортивних заходів, допомагатимуть спортсменам у підвищенні свого професійного рівня спортивної майстерності, допоможуть залучати осіб з інвалідністю до занять спортом та сприятимуть реабілітації та соціальної адаптації людей з обмеженими фізичними можливостями. А Кубок Світязя з гри в бочча стане традиційним”, – наголошують організатори.

До слова: Бочча – це гра з набору м’ячів різних кольорів, яка входить до переліку паралімпійських видів спорту, походить з Італії та уже набирає популярності в України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися