На Волині в ДТП знову  постраждали люди
Волинь

На Волині в ДТП знову постраждали люди

8 червня 2018, 13:20
0
0
Сподобалось?
0

Минулої доби в Турійському та Любешівському районах сталися дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких загинули велосипедистка та мотоцикліст. За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, -повідомляє прес-служба Нацполіції в області.  

7 червня близько 7 години 48-річний  житель Маневицького району, керуючи автомобілем марки «КАМАЗ», на автодорозі, сполученням «Ковель-Львів-Жовква», поблизу села Соловичі Турійського району,  наїхав на 46-річну велосипедистку-  жительку  Турійська. Внаслідок автопригоди жінка від  отриманих травм загинула на місці.

Цієї ж доби на автодорозі між селами Гірки та Гречище Любешівського району зіткнулися  мотоцикл "LONCIN" під керуванням 36-річного жителя села Зарудчі та автомобіль  «Renault Master», яким  керував 33-річного жителя Луцького району. Внаслідок автопригоди мотоцикліст загинув на місці події. Транспортні засоби вилучили  та помістили на спецмайданчик місцевого відділення поліції.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  Проводяться досудові розслідування,  під час яких будуть встановлені усі обставини автопригод.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися