На Волині готуються до проведення інвестиційного бізнес-форуму «Volyn invest 2018»
Волинь

На Волині готуються до проведення інвестиційного бізнес-форуму «Volyn invest 2018»

6 липня 2018, 13:38
0
0
Сподобалось?
0

21 вересня 2018 року в місті Луцьку у торгово-розважальному центрі «Промінь» заплановано проведення інвестиційного бізнес-форуму «Volyn invest 2018», основним завданням якого є представлення інвестиційної привабливості Волинської області, - інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Це стало відомо під час наради робочої групи щодо підготовки та координації форуму, що відбулась 5 липня 2018 року. Зокрема члени робочої групи обрали лого майбутнього заходу й обговорили основні етапи підготовки.

Позаяк основна мета форуму – демонстрація переваг області та пошук потенційних інвесторів, то слід відзначити, що підтвердили свою участь у заході вже ряд делегацій з-за кордону. Серед них - делегації з Індії, Китаю, Австрії, Польщі й багатьох інших країн.

Разом із цим, продовжать працювати над залученням й інших країн, адже, як зазначив радник голови облдержадміністрації Валерій Криворог, на Волині є що показати.

Обговорили й концепцію майбутнього заходу. Так, формат форуму передбачає програму, що складатиметься з трьох тематичних дискусійних платформ, які присвятять питанням: «зелена економіка», промисловість, логістика, створення та функціонування індустріальних парків і логістичних центрів. Для цього у приміщенні проведенні діятиме кілька платформ  (секцій) у трьох залах. У великому залі відбудеться презентаційна частина, удвох менших – секції, присвячені туризму, культурі та сільському господарству.

Організаторами є обласна державна адміністрація, обласна рада, Волинська торгово-промислова палата та Асоціація міст України. Для підготовки форуму залучено депутатів обласної ради, голів ОТГ, міськвиконкомів та громадських організації. Тож бізнес-форум об’єднає близько 300 представників влади, місцевого самоврядування, дипломатичного корпусу, бізнесу, ділових, освітніх і наукових кіл, фінансових організацій та установ, експертів з міжнародних програм та проектів.

Фінансування заходу здійснюватиметься завдяки спонсорській допомозі соціально відповідального бізнесу Волинської області, а також Волинською облдержадміністрацією готується подання на найближчу сесію обласної ради (заплановано на 19.07.2018 р.) щодо виділення 120000 грн на організацію та проведення інвестиційного форуму.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися