На Волині хочуть встановити відеонагляд
Волинь

На Волині хочуть встановити відеонагляд

2 квітня 2018, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

На Волині правоохоронці лобіюють створення 131 пункту відеонагляду. Для втілення цієї ідеї вони просять сприяння та фінансування в обласної влади. Про це стало відомо сьогодні, 2 квітня, під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, - пише Волинська правда.

Про ідею з встановленням систем відеонагляду розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника Головного управління поліції Волинської області Сергій Козак. За його словами, полісмени планують облаштувати 131 відео-вузол, де буде встановлено близько 500 відеокамер. Наразі основна проблема в реалізації цієї ідеї – фінансування. Зокрема, фірма з Маріуполя може встановити систему відеонагляду за 49 мільйонів гривень, а столична фірма – за 32 мільйони. Полісмен уточнив, що схожі системи відеонагляду діють в багатьох регіонах і дають свої результати.

Депутати підтримали ініціативу правоохоронців. Комісія рекомендувала розробити програму встановлення відеонагляду на умовах співфінансування. Питання щодо встановлення системи відеонагляду заслухають на сесії обласної ради, що відбудеться 4 квітня


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися