На Волині хулігани влаштували нічну гулянку у поліклініці – по собі лишили пляшки та презервативи
Волинь

На Волині хулігани влаштували нічну гулянку у поліклініці – по собі лишили пляшки та презервативи

14 лютого 2018, 16:59
0
0
Сподобалось?
0

У ніч з п’ятниці на суботу 10-го лютого у поліклініці Нововолинської ЦМЛ невідомі влаштували гулянку з розпиванням алкогольних напоїв. Увірвавшись у приміщення зловмисники здійснили «тур» по усіх кабінетах. Загалом на першому та другому поверхах поліклініки пошкоджено 16 дверей, зламано 15 замків.

Про це пише «Буг».

Поживитися злодіям особливо не було чим. Вони облаштувалися у реєстратурі, де й влаштували застілля. За закуску їм пішли салати, які тут зберігали медсестри собі на обід, також у хід пішли цукерки та шоколадки, очевидно, теж знайдені у поліклініці. По особі лишили порожні пляшки від горілки та коньяку, а ще розкидані пачки із презервативами. Вкрали нічні гості лише старенький телефон «Нокіа», який був у реєстратурі. Також покористувалися ноутбуком, але з собою не забрали.

Заступник головного лікаря з поліклінічної роботи Наталія Щерба розповідає, що поблизу лікарні уже давно крутяться підозрілі люди. Так, у ніч перед тим, 9-го лютого була крадіжка на складі. Винесли сім газонокосарок та дезінфікуючий розчин. А 3-го лютого у підвалі на території лікарні, де залишають верхній одяг санітарки, збили замок та викрали 200 гривень з кишені.

«Був випадок і два роки тому, коли в моєму кабінеті розпиляли грати, віджали пластикове вікно, але нічого не викрали. Вивернули речі в шафі, перерили документи. Інтелігентний був злочинець, навіть вазони рівно поставив. Та так і не знайшли тоді винних», – розповідає Щерба.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися