На Волині можуть не відкритися два літні табори
Волинь

На Волині можуть не відкритися два літні табори

3 квітня 2018, 11:16
0
0
Сподобалось?
0

Оздоровлення волинських дітей стартувало ще в лютому. Відтак, ще понад півтисячі дітей планують оздоровити за путівками. Про це повідомила начальник управління освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації Людмила Плахотна, - пише «ВолиньPost».

Окрім того, на субвенцію для закупівлі путівок із обласного бюджету виділять 2,5 млн грн, що на 200 тис грн більше, ніж минулого року. Співфінансування проводитимуть разом із бюджетами громад. Наразі триває робота щодо розподілу цих коштів, затвердити його мають завтра на сесії.


Водночас Плахотна зауважила, що деякі громади передбачили критично мало коштів на оздоровлення, наприклад, для дітей учасників АТО. Окрім того, є загроза того, що 2 стаціонарні літні табори не відкриються. Йдеться про «Барвінок» у Павлівській громаді та «Оберіг» у Колодяжному. 

Однак опісля по селектору із Ковельського району запевнили, що ситуацію із табором врегульовано і влітку він зможе розпочати роботу.

Плахотна також повідомила. що в одному моменті не вдалося налагодити співпрацю з ОТГ. Тільки 6 із 40 громад передбачили кошти на табори.
Загалом оздоровленням та відпочинком охоплять майже 30 тисяч дітей. У першій декаді травня перевірять позашкільні заклади відпочинку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися