На Волині на кордоні у дніпропетровця вилучили валюти майже на мільйон гривень
Волинь

На Волині на кордоні у дніпропетровця вилучили валюти майже на мільйон гривень

1 лютого 2015, 14:43
0
0
Сподобалось?
0

Не задекларовану валюту у підприємливого мешканця Дніпропетровщини виявили працівники Волинської митниці у пункті пропуску «Устилуг». Чоловік прямував у Польщу і для проходження прикордонно-митного огляду обрав «зелену» смугу.

Як зазначаються у прес-службі ДФС у Волинській області, в окремому відділенні барсетки, що закривалось на блискавку, чоловік перевозив 56850 євро, 14450 гривень, 131 долар США і 1300 польських злотих. Відповідно до вимог Інструкції про переміщення готівки і банківських металів через митний кордон України, затвердженої постановою Правління Національного банку України, громадянин не мав права вивозити за кордон таку кількість валютних цінностей, обравши спрощену смугу здійснення митного контролю – «зелений коридор», - наголошують у Волинській митниці ДФС.

Відповідно до курсу іноземних валют Національного Банку України, встановленого на день переміщення, сума виявлених коштів становить 879490,24 грн.

Інформацію щодо ймовірного незаконного переміщення валютних цінностей через українсько-польський кордон, волинські митники отримали від співробітників Управління СБУ у Волинській області.

Наразі за цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Остаточне рішення у цій справі винесе Любомльський районний суд.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися