На Волині освітній табір «Хорунжий»  об’єднав молодь з усієї України
Волинь

На Волині освітній табір «Хорунжий» об’єднав молодь з усієї України

3 липня 2018, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

Майже місяць  на Волині відбувався Всеукраїнський освітній табір «Хорунжий» – захід, спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, -повідомляють організатори.

Кожен заїзд освітнього табору «Хорунжий» тривав 7 днів. Упродовж заїзду 70 учасників були об’єднані у рої, які мали хоругви з зображенням покровителя рою – одного з знакових постатей в історії України – та кожного дня змагалися за таборову першість.

У рамках програми освітнього табору «Хорунжий» відбувалися заняття із самозарадності, тимбілдингу та домедичної допомоги. Під час перебування на таборі учасники розширювали світогляд на численних історичних лекціях, гутірках з інформаційної безпеки та заняттях, спрямованих на активізацію громадської діяльності. Сплав на байдарках, пейнтбол, стрільби на військовому полігоні, інтелектуальні та спортивні ігри – невід’ємна складова духовного та фізичного гарту таборовиків. На стрільбах та грі у пейнтбол учасники «Хорунжого» відпрацьовували техніку поводження зі зброєю, а сплав на байдарках став відтворенням лекцій про історичну складову місця проведення табору (зокрема, переплав річки Турія Данилом Галицьким у 1310 році), а також реконструював сплави періоду козацької доби. Кожен заїзд освітнього табору «Хорунжий» був названий іменем визначного українського державотворця: перший заїзд носив ім’я Петра Болбочана, другий – Тараса Бульби-Боровця, третій – Григорія Перегіняка, четвертий – Василя Івахіва. Загалом у чотирьох заїздах табору взяли участь 280 юнаків та дівчат з усіх областей України.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися