На Волині перебуває віце-прем`єр-міністр України Павло Розенко
Волинь

На Волині перебуває віце-прем`єр-міністр України Павло Розенко

12 квітня 2019, 11:22
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 12 квітня, на Волині  перебуває віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко. На зустрічі  з керівництвом області йшлося про реалізацію соціальних ініціатив щодо монетизації субсидій, індексації пенсій та виплат багатодітним сім’ям. Про це йдеться на сторінці голови ОДА  Олександра Савченко у Фейсбук.

Зокрема,  Павло Розенко зазначив, що виплата монетизованих субсидій, що розпочалася 1 березня цього року,продовжиться у квітні і травні.

«Ми маємо інформувати громадян про монетизацію субсидій і виплату відповідних коштів вчасно і в повному обсязі, адже виплата «живих коштів» продовжиться у квітні і травні місяці, – зазначив віце-прем’єр-міністр.

Він нагадав, що в цілому по Україні монетизовані субсидії через Пенсійний фонд та Ощадбанк отримують близько 3,5 млн родин. Щомісячна сума нарахування субсидій становить  5,7 млрд грн.

Павло Розенко планує сьогодні ознайомитися із ходом реалізації реформи системи охорони здоров’я, зокрема, розвитку первинної медичної допомоги та сільської медицини.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися