На Волині перевірятимуть дотримання правил протипожежної безпеки
Волинь

На Волині перевірятимуть дотримання правил протипожежної безпеки

29 березня 2018, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

Нічні клуби, торгово-розважальні центри, великі супермаркети ,заклади науки, культури та охорони здоров’я розпочнуть перевіряти вже сьогодні та проводитимуть поетапно, -таке першочергове  завдання поставлено на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, -повідомляє прес-служба ОДА

За словами заступника начальника управління із запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС України у Волинській області Олега Билиці, останні планові перевірки на даних об’єктах проводилися впродовж 2016 року. За результатами перевірок керівники та директори закладів отримали акти та приписи щодо усунення порушень пожежно-техногенної безпеки. У зв’язку із пожежею, що трапилася 25 березня 2018 року в ТЦ «Зимова вишня» міста Кемерово (Російська Федерація), та з метою запобігання можливості виникнення пожеж на території області у відповідних закладах необхідно провести позапланові заходи,- вважає Олег Билиця.

«Зі свого боку гарантую вам повну підтримку, адже впевнений, що будуть випадки недопущення ваших людей на об’єкти, -пообіцяв голова ОДА Олександр Савченко.- Окрім того, готовий і сам виступити в ролі інспектора. Я навіть за те, щоб викликати правоохоронні органи та подавати на недобросовісні підприємства та організації до суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися