На Волині побільшало  аптек, що долучилися до
Волинь

На Волині побільшало аптек, що долучилися до "Доступних ліків"

5 вересня 2018, 12:25
1
0
Сподобалось?
0

На Волині зростає кількість аптек-учасниць урядової програми "Доступі ліки". Про це у відповідь на запит УНН повідомили у Волинській ОДА.

 "Доступні ліки" відпускає 171 аптека Волині (майже 50% від існуючих). "У порівнянні з квітнем 2017 року кількість зросла на 75 аптек", - розповіли в ОДА.

Також повідомляється, що ця  кількість аптек є достатньою для забезпечення населення області доступними ліками за урядовою програмою.

До слова, “Доступними ліками” одеситів забезпечують 240 аптек, львів’ян — понад 700 , харків’ян — понад 500 аптек. Загалом, до реалізації урядової програми долучилися майже 8 тис. аптек.

Разом з тим, як попереджають експерти, через депутатський законопроект № 8591 програма “Доступні ліки” опинилася під загрозою зриву. Йдеться про законопроект авторства народного депутата І. Сисоєнко. Документ передбачає закриття аптек за територіальним принципом та збільшення впливу фармвиробників на формування кінцевої вартості препаратів.

Хоча "Доступні ліки" вже "змусили українських виробників  ліків знизити ціни на свою продукцію.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ...ця П реформує
    ...ця П реформує

    КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ; ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ,- ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ ПІД КУРАТОРСТВОМ і чуйним ставленням прокуратури Керівники , мера та його заступника ,... ; управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я.+Плахотна Л = Ткачук О.О + Мишковець С. Є. продовжують прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК -дякуючи добрим дядям з прокуратури ,покарання не відбував (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. ; Плахотної Л. ; Ткачука О . А най-най перщими ОДА Волині в особі губернатора - *** та заст. Мишковець С.Є.

    5 вересня 2018, 22:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися