На Волині податкова міліція «накрила» підпільний алкогольний цех
Волинь

На Волині податкова міліція «накрила» підпільний алкогольний цех

11 лютого 2019, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

Податкова міліція Волині під процесуальним керівництвом прокуратури ліквідувала підпільний цех з незаконного виробництва алкоголю, - інформує прес-служба  ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках операції "Акциз-2019" встановлено жителя міста Луцька, який організував виробництво та збут фальсифікованого алкоголю. Підпільний цех лучанин обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виготовлення фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Виготовлена таким чином горілчана продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. Виявлено також коньячну продукцію, що була підготовлена до розливу та реалізації. За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках міста Луцька та Луцького району. 

Відтак, правоохоронцями внаслідок проведення оглядів виявлено та вилучено 749 пляшок готової алкогольної продукції, 25 літрів коньяку та 240 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, пакети "bag-in-box", картонні коробки, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо. Крім того, вилучено 685 підроблених марок акцизного податку.

Орієнтовна вартість вилученого становить 250 тисяч гривень.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися