На Волині поліцейські виявили незаконні посіви маку
Волинь

На Волині поліцейські виявили незаконні посіви маку

19 червня 2018, 14:42
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Старовижівського відділення поліції в ході проведення оперативно-профілактичних заходів операції під умовною назвою "Мак" на присадибній ділянці 56-річної жительки одного із сіл району виявили близько 90 рослин дикорослого маку. Поліцейські за невжиття волинянкою заходів щодо знищення  маку на присадибній ділянці склали адмінпротокол за ч.2 ст.106-1 КУпАП. Санкція статті передбачає до 510 грн. штрафу. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зокрема, у Любешівському районі вчора поліцейські склали два адмінпротоколи за ч. 2 ст. 106-1 КУпАП за фактами незаконних посівів майже 200 стебел снотворного маку. Усі рослини вилучені та будуть знищені.

Нагадуємо, що на території Волинської області в рамках загальнодержавної операції під умовною назвою «Мак» поліція проводить заходи, спрямовані на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель, недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження. Операція триватиме по 27 вересня. Поліція закликає громадян бути законослухняними та дотримуватися чинного законодавства.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися