На Волині  посилюється охорона правопорядку в місцях ймовірних спроб незаконного видобутку бурштину
Волинь

На Волині посилюється охорона правопорядку в місцях ймовірних спроб незаконного видобутку бурштину

5 квітня 2019, 16:07
0
0
Сподобалось?
0

Відсьогодні (5 квітня) до забезпечення правопорядку в північних районах Волині долучилися військовослужбовці Національної гвардії України, роти поліції особливого призначення та патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь», а також підрозділ патрульної поліції з охорони громадського порядку ТОР. Додаткові сили залучили задля недопущення з початком потепління спроб незаконного видобутку бурштину, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину-сирцю в Маневицькому та Любешівському районах. 

Поліцейські спільно з військовослужбовцями проаналізували стан публічної безпеки на території Маневицького та Любешівського районів, відпрацювали механізми спільних дій у випадках спроб незаконного видобутку бурштину. 

 Заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак проінспектував підрозділи правоохоронців, які забезпечують правопорядок у місцях можливих спроб незаконного видобутку бурштину, перевірив їх готовність до несення служби у весняний період, стан побутових умов у місцях дислокації. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися