На Волині  працює «гаряча лінія»  допомоги атовцям
Волинь

На Волині працює «гаряча лінія» допомоги атовцям

7 лютого 2019, 19:33
0
0
Сподобалось?
0

Для надання кризової психологічної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей в області працює «гаряча лінія» групи швидкого реагування. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Номер «гарячої лінії» - 0 800 405 450 (безплатно, цілодобово)

Наприкінці серпня 2018 року голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко виступив з ініціативою щодо створення групи швидкого реагування для психологічної допомоги учасникам АТО. Це було пов’язано зі збільшенням кількості спроб суїциду військовослужбовців, що повернулися додому з території проведення ООС.

Для початку, працювали над придбанням спеціального автотранспорту, який, за потреби, негайно вирушав для надання допомоги військовослужбовцям та членам їх родин. Потім  –  введення штатних одиниць для групи швидкого реагування.

З  01 січня 2019 року граничну чисельність працівників Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді збільшено на 3 штатні одиниці (начальник відділу, практичний психолог, водій автотранспортних засобів) та створено групу швидкого реагування.

Тож у разі виникнення складних ситуацій рекомендовано членам сімей учасників АТО та й самим учасникам АТО звертатися за номером «гарячої лінії» для оперативного надання допомоги.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися