На Волині прикордонники  завадили переправити до Польщі  контрафактні цигарки
Волинь

На Волині прикордонники завадили переправити до Польщі контрафактні цигарки

9 серпня 2018, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

Прикордонники Луцького загону спільно з оперативними підрозділами Північного регіонального управління виявили партію тютюнових виробів підготовлену для переправлення на територію сусідньої Польщі, -повідомляє сайт Державної прикордонної служби.

Прикордонники зафіксували рух двох транспортних засобів неподалік кордону. Проте, помітивши правоохоронців, зловмисники вдались до втечі. Під час огляду прилеглої ділянки охоронці кордону виявили приховані пакунки з сигаретами та дерев’яну кладку, за допомогою якої правопорушники мали намір перемістити куриво через контрольно-слідову смугу.

Увесь контрабандний товар, 30 ящиків сигарет, доставлено до відділу прикордонної служби «Новогрузьке» та буде передано встановленим порядком до ДФС. Наразі тривають пошуки причетних до цього правопорушення осіб.

У залізничному пункті пропуску «Володимир-Волинський» прикордонники вилучили майже шість тисяч пачок цигарок марки «Марвел» та «Комплімент». Їх було заховано у вагони з залізною рудою потяга, який прямував до Республіки Польща. Виявити контрабанду прикордонникам допоміг службовий собака .
Вилучений товар передано працівникам фіскальної служби.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися