На Волині розкрили тендерні пропозиції на придбання кардіообладнання
Волинь

На Волині розкрили тендерні пропозиції на придбання кардіообладнання

14 лютого 2019, 20:16
0
0
Сподобалось?
0

У рамках реалізації у субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» 14 лютого відбулося публічне розкриття тендеру на закупівлю медичного обладнання та розхідних матеріалів для закладів охорони здоров'я вторинного та третинного рівнів.

Заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кошарук поінформував, що отримано 12 тендерних пропозицій. Їх консультант із закупівель Ірина Халепа розкрила у порядку надходження.

У цій тендерній «зіграли» усі лоти. Отож, якщо у поданій документації не виявиться жодних порушень, лікарні Волині отримають ще чимало необхідної техніки: кардіореанімаційне обладнання (наркозно-дихальний апарат, дефібрилятор-монітор, дозатор шприцевий, концентратор кисню, станція моніторного спостереження за станом пацієнта з приліжковими кардіомоніторами на 6 хворих, кардіомонітор з інвазивним тиском, апарат штучної вентиляції легень), апарати ультразвукової діагностики (у т.ч. портативні ультразвукові апарати для кардіологічних досліджень, система для внутрішньосудинного вимірювання резерву кровотоку в коронарних артеріях, апарат штучного кровообігу, хірургічні налобні освітлювальні та оптичні системи, інструменти для проведення кардіохірургічних операцій, лабораторне обладнання та витратні матеріали для визначення біохімічних показників, витратні матеріали для стентування та коронарографії, система медичного лікувального газозабезпечення, кардіохірургічне обладнання та інструменти для проведення малоінвазивних втручань.

Перевірка документів та процес оцінки пропозицій триватиме у найближчі місяці. Потому з переможцями підпишуть договори а постачання очікуються у літньо-осінній період.

До слова, учасниками торгів стали такі компанії: українські ТОВ «ІРИДІУМ», ТОВ «Медікор», ТОВ «Людмила Фарм», ТОВ «Профімед-Сервіс», ТОВ «АЛВІ-ЛАЙН», ТОВ «Ілатанмед», ТОВ «Діалог-Діагностікс», ТОВ «Медгарант», ТОВ «ДМ-ПРОЕКТ», ТОВ «ТЕХМЕДКОНТРАКТ», Philips medical systems Nederland B.V. (Нідерланди), Join Venture of: LLC Medical company EMPIRICA – Leader and EDAN INSTRUMENTS Inc. (Україна-Китай).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися