На Волині спокій на виборах окрім міліції забезпечуватимуть громадські формування та приватні охоронці
Волинь

На Волині спокій на виборах окрім міліції забезпечуватимуть громадські формування та приватні охоронці

24 жовтня 2014, 16:47
0
0
Сподобалось?
0

В УМВС України у Волинській області відбувся брифінг за участю керівників слідчого управління та управління громадської безпеки, які доповіли про готовність до забезпечення порядку та законності під час здійснення волинянами волевиявлення на парламентських виборах. Безпосередньо на охорону громадського порядку на виборчих дільницях області буде залучено 1258 правоохоронців, 464 представники громадських формувань, 109 осіб із числа недержавних охоронних підприємств, 186 громадських помічників дільничних інспекторів міліції та 392 рятувальники.

Також виконувач обов'язків начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин розповів про посилення відповідальності за фальсифікацію виборів.

- Відтепер передбачено чітку і конкретну відповідальність за підкуп виборців, фальсифікацію виборчої документації, втручання службової особи в роботу виборчої дільниці, підробку виборчих бюлетенів і протоколів, незаконне захоплення виборчих скриньок. Та основною новацією є встановлення відповідальності як особам, котрі здійснюють підкуп виборців, так і тим, хто приймає пропозиції, обіцянки або одержує неправомірну вигоду за імовірне спотворення свого волевиявлення. Зауважу: відтепер більшість правопорушень відносяться до категорії тяжких, а відтак відповідальність передбачена аж до позбавлення волі на серйозні строки, - зазначив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися