На Волині судитимуть дев’ятикласника
Волинь

На Волині судитимуть дев’ятикласника

23 червня 2018, 14:31
0
0
Сподобалось?
0

15-річного  мешканця одного із сіл Іваничівського району судитимуть за  крадіжки, грабежі та розбої.  Нововолинський відділ Володимир-Волинської прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт, -повідомляє прес-служба прокуратури області.

Упродовж вересня 2017 – квітня 2018 року дев’ятикласник, який уже притягувався до кримінальної відповідальності, 6 разів викрадав мобільні телефони з місць, де вони лежали в доступі – зі столів продавців у магазинах в Ковелі, реєстратури поліклініки, офісу страхової компанії, учительського столу в кабінеті однієї з шкіл у в Нововолинську.

Сам, а також разом з невстановленим поки спільником, хлопець 11 разів нападав на перехожих у Нововолинську, а  іноді, побивши потерпілого аж до втрати свідомості, відбирав гроші, барсетки, сумки, телефони.

На рахунку зловмисника також дві крадіжки з проникненням у торговельні кіоски в шахтарському місці. Звідти він викрадав гроші та продукти харчування. Усього злочинними діями обвинуваченого потерпілим завдано шкоди  майже на 44 тис. грн. Невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися