На Волині судитимуть розбійників, які діяли на території трьох областей
Волинь

На Волині судитимуть розбійників, які діяли на території трьох областей

11 січня 2019, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

Слідчі детективи головного управління Національної поліції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури завершили досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо групи із шести осіб, які скоїли серію розбійних нападів на території Волинської, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Загалом зловмисники спричинили збитків потерпілим на понад два млн. гривень. Правопорушникам загрожує покарання від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Нагадаємо, вночі , 21 березня 2018 року , в селі Воютин Луцького району зловмисники в масках проникли в будинок місцевої жительки й напали на неї. Поліцейські протягом двох годин затримали розбійників.

 Під час досудового слідства було встановлено їх причетність до скоєння ще чотирьох розбійних нападів, незаконного поводження зі зброєю. Окрім того, зловмисникам інкриміновано опір працівникам правоохоронних органів, який вони чинили під час їхнього затримання.

 Слідчі детективи оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочинів, передбачених  ч.4 ст. 187, ч.2 ст. 342, ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться, зокрема, про скоєння розбійних нападів організованою групою, опір працівникові правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами.

Досудове розслідування у справі завершено, матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровано до суду. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися