На Волині у ДТП  загинули студенти
Волинь

На Волині у ДТП загинули студенти

8 жовтня 2018, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

У аварії на дорозі Любешів – Велика Глуша загинули два студенти Любешівського технічного коледжу Луцького НТУ. За фактом летального ДТП поліція розпочала кримінальне провадження, повідомляє ГУНП у Волинській області.

Трагедія трапилася  7 жовня між селами Бихів та Цир, на автодорозі сполученням Любешів-Велика Глуша. Автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter» зіткнувся із мотоциклом «SkyBike». У результаті зіткнення загинуло двоє юнаків із села  Лахвичі, ще двоє жителів Любешівського району отримали тілесні ушкодження.
Автопригода трапилася близько першої години ночі. За кермом автомобіля перебував 33-річний житель Любешівського району. Водій допустив лобове зіткнення із мотоциклом «SkyBike», під керуванням 16-річного жителя цього ж району. У результаті ДТП водій та 18-річний пасажир мотоцикла загинули на місці. Водій автомобіля та 27-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження

У Любешівському коледжі вшанували пам'ять студентів, які загинули в аварії, шістнадцятирічного Андрія Хвесика та вісімнадцятирічного Юрія Павліка. Про це повідомляє газета "Нове життя".
8 жовтня у холі приміщення гуртожитку коледжу педагоги та вихованці встановили куточок пам’яті Андрієві та Юрію, де стоять їхні фото, горять свічки. Наставники та одногрупники також побували у селі Лахвичі, де провели загиблих хлопців в останню дорогу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися