На Волині унікальна школа: експеримент всеукраїнського рівня
Волинь

На Волині унікальна школа: експеримент всеукраїнського рівня

1 листопада 2018, 11:04
0
0
Сподобалось?
0

Про Ківерцівську експериментальну Всеукраїнського рівня загальноосвітню школу-комплекс І-ІІІ ступенів  знають майже в усіх регіонах. Тут унікальна методика навчання, відсутні традиційні домашні завдання, а її випускники – студенти престижних вищих навчальних закладів України, Європи та США. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Приміщення школи збудовано за кошти меценатів - вихідців з Ківерцівського району Едмунда Сардачука (Канада) та Фелікса Каплуна (США). Перших школярів КЕШ прийняла 1 вересня 2004 року. Зараз тут навчається 268 учнів, діє пришкільний інтернат та запроваджено режим «повного дня» - з 8 години ранку до 17 години вечора.

За словами директорки навчального закладу Світлани Свиновей, унікальність школи полягає у спеціально розробленій системі організації навчального процесу.
« Нову модель загальноосвітнього навчального закладу та Комбіновану систему організації навчально-виховного процесу нам розробив член-кореспондент НАПН України Микола Гузик. Він є нашим науковим керівником. Модель заснована на духовно-християнському світогляді та персоніфікованій освіті дітей відповідно до задатків їх природних ключових талантів.

Завдяки новій методиці в учнів зросли показники успішності. Одним із важливих напрямків діяльності школи є робота щодо виявлення та розвитку обдарованих дітей.

З роботою цього навчального закладу ознайомився голова ОДА  Олександр Савченко і  схвально висловився про експериментальний формат школи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися