На Волині в ДТП травмуються люди: за добу - шестеро
Волинь

На Волині в ДТП травмуються люди: за добу - шестеро

30 жовтня 2018, 12:36
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу до поліції Волині надійшло 18 повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди, п'ять із яких з потерпілими. Травми отримали шестеро людей. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області. 

У  Ковелі внаслідок зіткнення «Volkswagen» та «Chevrolet Aveo» травмувався 35-річний місцевий житель, водій одного з транспортних засобів.
 У Луцькому районі поблизу села Сирники, на автодорозі Луцьк-Ковель, «Chevrolet Aveo» зіткнувся з легковиком «ВАЗ», а у Ратнівськму районі «Chevrolet Niva» врізалася в трактор. Внаслідок ДТП травми отримали двоє волинян, їх госпіталізували.
В обласному центрі Волині та у Володимирі-Волинському у результаті автопригод постраждало троє пішоходів, їх також госпіталізували.
За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.   
  Поліція Волині вкотре звертається до громадян – порушення правил безпеки дорожнього руху тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися