На Волині відбувається ІІІ Форум розвитку громад Прибужжя
Волинь

На Волині відбувається ІІІ Форум розвитку громад Прибужжя

30 березня 2018, 14:00
0
1
Сподобалось?
1

30-го березня у селі Литовеж Іваничівського району розпочався ІІІ Форум розвитку громад Прибужжя. Захід відбувається у рамках програми «Модельний округ» Програми USAID РАДА: «Парламентсько-муніципальний діалог на користь розвитку громад», -інформує прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

 Загальна концепція заходу передбачає налагодження прозорого діалогу між виборцями, підприємствами та установами різних форм власності й народним депутатом. Шляхом консультацій, методично та фінансово у проведенні Форуму посприяла Програма USAID РАДА.

За словами директора Програми USAID РАДА Ігоря Когута виборчий округ № 19 – це один із 7 модельних округів України. «Ми повинні всіляко посили комунікацію між виборцями і нардепом, який представляє їхні інтереси в парламенті, налагодити зворотній зв’язок, що напряму впливає на формування політичного процесу. Тому серед пріоритетів нашої роботи – співпраця з місцевим самоврядування, громадським активом, представниками ЗМІ».

Головна мета Форуму – це підбиття підсумків децентралізації, виявлення проблем, які стримують розвиток об’єднаних територіальних громад (ОТГ) та шляхи їх усунення; налагодження ефективної комунікації ОТГ та народного депутата України;  формування та закріплення орієнтирів співпраці нардепа та депутатів місцевих рад;  можливість ознайомитись із кращими практиками місцевого економічного розвитку, запровадженими в інших ОТГ України; налагодження партнерських зв’язків із депутатами та представниками громад з інших регіонів для реалізації спільних проектів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися