На Волині відбувся конкурс «Все про безпеку – вустами дітей»
Волинь

На Волині відбувся конкурс «Все про безпеку – вустами дітей»

2 червня 2018, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

Обласний  конкурс дитячої творчості «Все про безпеку – вустами дітей» назвав  переможців і призерів. Їх нагородження відбулося у рамках реалізації проекту "Безпечне дитинство", що співфінансується Європейським Союзом за Програмою  "Білорусь-Україна",-прес-служба УДСНС у Волинській області.

Цього року вихованці гуртків позашкільної освіти з усієї області представили на розгляд конкурсного журі понад 150 робіт: малюнки, літературні твори, м’які іграшки, вироби з найрізноманітніших матеріалів, а також моделі пожежно-рятувальної техніки та обладнання, макети, композиції з атрибутикою ДСНС України та Добровільного пожежного товариства України, виконані в різних техніках. Участь у конкурсі взяли діти шкільного віку, а наймолодшому конкурсанту виповнилося лише 4 роки.

Переможців відзначили  дипломами та подарунками . У різних номінаціях нагороди отримало 60 дітей.

Найбільшою активністю відзначились колективи позашкільних навчальних закладів міст Луцька та Ковеля, Володимир-Волинського, Горохівського, Камінь-Каширського, Іваничівського, Ківерцівського, Ковельського, Локачинського, Любешівського та Любомльського районів.

Справжнім відкриттям конкурсу стала робота вихованки гуртка «Образотворче мистецтво» центру науково-технічної творчості учнівської молоді Анни Іщук, яка зобразила у малюнку на склі ретроспективне бачення професії рятувальника.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися