На Волині відгуляли весільний фестиваль
Волинь

На Волині відгуляли весільний фестиваль

2 червня 2018, 17:10
0
0
Сподобалось?
0

Дійство,  спрямоване на розвиток туристичного напряму та популяризацію громади відбулося сьогодні,  2 червня, у Голобській ОТГ Ковельського району.

"Атмосфера свята переносить нас на сто років назад. Українці мають багату культуру, яку потрібно берегти і примножувати, зокрема, завдяки таким подіям", - йдеться на сторінці у Фейсбуці  заступника голови ОДА Сергія Кошарука.
З його слів, участь у фестивалі взяли делегації з інших районів, лідери громад, голови РДА та голова Волинської ОДА Олександр Савченко. "Обряд українського весілля є певним оберегом для української Родини. Родинні цінності - надійний фундамент для розвитку нації!", - вважає посадовець. На святі представлено обряди сторічної давності щодо приготування та святкування весілля, організовано зону для дітей з майстерками, змаганнями та розвагами, фудзона з гостиною від місцевих господинь з дотриманням звичаєвих весільних страв, ярмарок товарів та виробів, фотозони та сюрпризи від організаторів. Фестиваль відбувся завдяки співпраці Волинського Інституту Права та Голобської громади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися