На Волині вручили перші посвідчення бійцям-добровольцям АТО/ООС
Волинь

На Волині вручили перші посвідчення бійцям-добровольцям АТО/ООС

29 березня 2019, 17:44
0
0
Сподобалось?
0

Перші  посвідчення бійців-добровольців російсько-української війни отримали волиняни, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету, -інформує прес-служба облради.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик повідомив, що посвідчень бійців-добровольців вже є 20. Наразі  їх отримали 14 людей. Троє законних власників посвідчень боронять Україну на її східних рубежах і досі.

 "Ми на Волині визнаємо ваш статус і своїм сесійним рішенням виконали хоча би моральний обов'язок перед вами. Шкода, що держава досі не помічає добровольців, які боронили Україну від кремлівської навали. Дуже дякуємо вам, хлопці, за мужність, героїзм та жертовність».

Головний спеціаліст Західного міжрегіонального віддділу Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Андрій Омельчук висловив сподівання, що свій обов'язок перед добровольцями виконає і  центральна влада України, прийнявши відповідний закон, проект якого вже зареєстрований у Верховній Раді України.

 Комісія з визнання добровольців продовжує свою роботу. Документи  потрібно  приносити в каб. 516 департаменту соцзахисту ОДА (контактна особа - Наталія Семенюк).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися