На Волині започатковано еко-челендж серед студентів та школярів
Волинь

На Волині започатковано еко-челендж серед студентів та школярів

22 березня 2019, 16:56
0
0
Сподобалось?
0

З нагоди Міжнародного дня лісів, що відзначається 21 березня,  студенти ЛНТУ  допомагали відновлювати ліси державного підприємства «Звірівське ЛМГ», долучившись до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

А згодом на сторінці «Машинобудівний факультет – МБФ #ЛНТУ» у   ФБ  опублікували пост із відео, яким започаткували флешмоб для студентів та школярів, -повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.   

«Ліс наше багатство і це знає кожен. Цікаво спостерігати за різноманіттям дерев, їх особливим життям у безкраїх просторах. А ще цікавіше взяти участь у їх створенні. 
Саме тому групи ЛГ-21 та ЛГ-11 долучилися до Всеукраїнської акції з посадки лісу. Також ми запускаємо челендж серед студентів та школярів, щоб залучити якнайбільше молоді. Кожен навчальний заклад, якому передають цю естафету, повинен долучитися до даної акції, виставити у соціальних мережах фото/відео із хештегами #селфізлісу #майбутнє_лісу_в_твоїх_руках та передати наступним навчальним закладам.
Передаємо челендж нашим друзям-побратимам Східноєвропейському національному університету імені Лесі Українки», – йдеться у дописі.

Волинське обласне управління лісового мисливського господарства підтримує таку ініціативу.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися