На Волині запрацювала третя сучасна лінія з переробки деревини
Волинь

На Волині запрацювала третя сучасна лінія з переробки деревини

22 грудня 2018, 12:16
0
0
Сподобалось?
0

У  державному підприємстві «Камінь-Каширське лісове господарство» ВОУЛМГ запущено в роботу нову сучасну лінію з переробки деревини. Це вже третій аналогічний об’єкт, якому дали старт лісівники Волині протягом останніх двох місяців, -інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко розповів, що завдяки встановленню ліній на кожному із підприємств – а це, крім Камінь-Каширського лісгоспу, ДП «Старовижівське ЛГ» та ДП «Любомльське ЛГ» – вдалося вдвічі підвищити ефективність переробки. 

У Камінь-Каширському лісгоспі, за словами його директора В’ячеслава Кузьмича, працює 165 осіб, з них 55 працівників задіяні на виробництві. Підприємство забезпечує своїх людей пиловником для забудови за пільговими цінами, дровами паливними, надається матеріальна допомога на лікування, оздоровлення та відпочинок працівників і членів їхніх сімей. Тут одна з  найвищих зарплат у району. За 11 місяців цього року підприємством сплачено майже 19 млн грн податків до бюджетів різних рівнів. З них до місцевого надійшло 11 млн 606 тис. гривень.

Довідково.

Комплексна лісопильна лінія «SKYWOOD» призначена для розпилювання круглого лісу діаметром від 120 до 390 мм на обрізні дошки, брус, а також для виготовлення палетних дощок. Товарна продукція переробки: пиломатеріали обрізні І сорт, пиломатеріали супутні.

Усього отриманих доходів від реалізації товарної продукції, у тому числі, тирси, дров-відходів, щепи технологічної прогнозується на рівні 3 млн 613 тис. грн в рік. Окрім того, додається 12 робочих місць у комфортних умовах. За індикативними показниками, відбудеться ріст заробітної плати на 3000 грн і становитиме вона в межах 11 тис. гривень. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися