На Волині затримали двох екологів, які здирали хабарі на митниці
Волинь

На Волині затримали двох екологів, які здирали хабарі на митниці

25 грудня 2014, 18:01
0
0
Сподобалось?
0

Незаконні прибутки посадовці отримували від підприємців та митних брокерів на митному посту «Ковель».

- У ході проведення негласних слідчих дій за матеріалами, внесеними слідчим відділом прокуратури Волинської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області задокументовано злочинну діяльність головного спеціаліста - державного інспектора з охорони природи навколишнього середовища відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Волинської області Державної екологічної інспекції у Волинській області, - розповів начальник УДСБЕЗ Владислав Кривенда.

- Посадовець у змові із головним інспектором цього ж відділу на постійній основі вимагали та отримували від суб'єктів господарювання та митних брокерів на митному посту «Ковель» неправомірну вигоду за сприяння у безперешкодному проходженні радіологічного та екологічного контролю вантажів та транспортних засобів, які перетинають державний кордон України. Загалом задокументовано більше 20 фактів протиправної діяльності на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженню здійснює прокуратура Волинської області. А тим часом працівники УДСБЕЗ займаються виявленням інших фактів злочинної діяльності екологів-заробічан.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися