На Волині зацікавилися вирощуванням ревеню
Волинь

На Волині зацікавилися вирощуванням ревеню

29 березня 2018, 13:45
0
2
Сподобалось?
2

На Волині ревень ще мало вирощується.Згідно з аналізом ринку, це досить витребувана культура та економічно вигідна для вирощування, навіть у невеликих господарствах сімейного типу. І досвід у нашій області є, -зазначив на зустрічі із агровиробниками нішевих культур директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко, -інформує прес-служба відомства.

 Про переваги ревеню та технологію його вирощування розповів представник маневицького підприємства з іноземними інвестиціями «Полко» Віталій Масон.Ця культура невибаглива до вирощування, морозо- та хворобостійка, двічі у рік дає урожай (травень, вересень) та багаторічна (росте на одному місці до 15-20 років). Віталій Масон повідомив, що при укладанні договору з підприємством «Полко», виробники отримують не лише гарантований технологічний супровід та місце збуту продукції, але й безоплатну сертифікацію органічної продукції..

 Представник фірм «Novosad» Сергій Новосад презентував насіння ревеню. Він повідомив, що фірма поставляє високоякісний посадковий матеріал з елітних розплідників і промислових плантацій Польщі, Голландії, Німеччини. Саджанці відрізняються генетичною чистотою і відсутністю хронічних захворювань під час вирощування.

Волинські  агровиробники зацікавилися темою вирощування ревеню та вважають дану діяльність прибутковою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися